Orangery Project in West Sussex

1. Project was to replace this old conservatory
The hope is to make this bigger within a budget so we can really make use of the garden – we want as uninterrupted access to the garden as possible. We don’t want to make the room inside any darker.
It was difficult to visualise what is the best solution

 

2. Completed orangery not only enabled all year round use of the room but also looked good
Using the spaces available within tight planning rules the end result looks great and just what was wanted and with the new patio as well finished off that end of the house beatifully.
 

3. Giving copious and easy access to the garden
Now we can enjoy the full vista of the garden and birds 

4. Providing a delightfully light and airy room that is used all year round
The orangery enables summer and winter dining and the inside room is no darker in fact a bit lighter!
All within budget.